Tilbud

kr34.25

kr44.46

Facial Gua Sha Lymfatisk Massage Jade Værktøj for Hud-Detox og Foryngelse Anti-Rynker, Anti-Aging Facelift

Tilføj en anmeldelse af varen

Gua Sha er en gammel skønhed værktøj, der anvendes til at støtte facial massage, designet til at blive trukket hen over huden for at stimulere mikro-cirkulation, øge blodgennemstrømningen til huden og støtte lymfedrænage.

JADE GUA SHA SKRABNING AF: Meget let at bruge, fungerer guasha massage & skrabning jade værktøj for kvinder for anti-rynker, anti-aging facelift, kosmetiske selv-behandling.

FLERE PUNKTER OG KANTER: Brug af punkter og kanter af dette værktøj til at øger blodgennemstrømningen og mikrocirkulationen i det bløde væv til at få en sund hud, hud-detox og foryngelse.

Vores Gua Sha bestyrelsen har mange forskellige sider, for at give dig den mest alsidige værktøj muligt og tilpasse det til dine skind behov.Den unikke savtakket kant kan bruges på en vinkelret vinkel til huden for at hjælpe med at slette linjer og rynker, som på panden.Det kan også være skrabet gennem hårgrænsen som en kam.

Navn: pulver krystal ridse bestyrelsen

Ansøgning: Ansigt

Navn: Ansigt Massage Gua Sha Værktøjer

Funktion 1: Eksfolierende

Funktion 2: skønhed

Funktion 3: facial microdermabrasion

Funktion 4: face-løft

Funktioner 1: Huden pleje

Funktioner 2: gua che massage

Farve: pink

Materiale: Pink sparre

Størrelse: 9.8 x 4,2 cm

Pakkens Indhold:

1 x Gua Sha bestyrelsen

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: lymfatisk massage-maskine, kinesisk massage, ansigt gua sha, gua sha skraber, guasha, gua sha kam jade, gua sha metal, gua sha kam hår, gua sha sten, kam olie
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke FGHGF

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer